روش های درمان تکرر ادرار با طب سنتی
admin admin
admin admin
06 Jul 2024 | 17:27
روش های درمان تکرر ادرار با طب سنتی

تکرر ادرار یکی از مشکلات و بیماری‌های شایع کلیه است که بسیاری از افراد در مقطعی از زندگی خود با آن مواجه می شوند. اگر بیشتر از گذشته و بیش از حد طبیعی نیاز به دفع ادرار را احساس می کنید، با تکرر ادرار یا پر ادراری مواجه هستید. تکرر ادرار می تواند روال عادی روزانه را مختل کند و زندگی فرد را تحت تاثیر قرار دهد. گاهی هم مصرف زیاد مایعات و برخی مواد غذایی باعث افزایش ادرار می‌شوند که جای نگرانی نیست. اما در برخی موارد نیز ممکن است این عارضه نشانه بیماری جدی باشد. این بیماری اغلب با سندروم مثانه بیش فعال همراه است که در این وضعیت مثانه به طور غیرارادی منقبض و باعث تکرر ادرار می شود.



چگونه متوجه شویم مثانه ما بیش فعال است؟



مثانه پرکار یا بیش فعال (OAB) میل ناگهانی و غیرقابل کنترل فرد به دفع ادرار می باشد که اغلب منجر به بی اختیاری در فرد می شود. این بیماری می تواند ناشی از عوامل مختلفی از جمله سن، وضعیت پزشکی، سبک زندگی و موارد دیگر باشد. مناسب ترین راه حل برای مدیریت سندروم مثانه بیش فعال شناسایی علائم این عارضه می باشد.

برخی علائم و نشانه های رایج مثانه بیش فعال شامل موارد زیر می باشد:



•    نیاز به ادرار کردن به طور ناگهانی و غیرقابل کنترل 

•    نیاز به دفع بیش از هشت بار در روز یا بیش از یک بار در شب

•    بی اختیاری ادراری



درمان های خانگی تکرر ادرار:



زیره سبز - زیره یک نوع دانه معطر است که خاصیت ضد باکتریایی دارد و بر اساس تحقیقات، عصاره طبیعی زیره ضد باکتری هایی است که موجب عفونت دستگاه ادراری می شوند. در نتیجه، زیره می تواند به کاهش تکرر ادرار ناشی از عفونت های دستگاه ادراری کمک کند. دمنوش زیره می تواند به رفع تکرر ادرار شما کمک کند.



تولسی - تولسی یا همان ریحان مقدس در برابر طیف وسیعی از ویروس ها، قارچ ها و باکتری ها به خوبی عمل می کند. برای درمان عفونت های دستگاه ادراری که اغلب علت تکرر ادرار هستند، از تولسی استفاده می شود. چند برگ تولسی را له کنید و سپس با مقدار کمی عسل میل نمایید.



زنجبیل – دمنوش زنجبیل خواص ضد باکتریای دارد و یکی از موثر ترین دمنوش های گیاهی است که تاثیر بسیار زیادی در روند کاهش التهاب، عفونت‌ها و سموم موجود در بدن دارد. زنجبیل با کنترل(PH)  موجود در ادرار، از رشد باکتری‌ها جلوگیری می کند  و سوزش ادرار و درد کلیه را به شدت کاهش می دهد.



بابونه – بابونه نیز دارای خواص ضد باکتریایی، ضد التهابی و ضد قارچ است. دمنوش بابونه علاوه بر اینکه تکرر ادرار و عفونت‌های ادراری را بهبود می‎بخشد، خاصیت آرام‎بخشی هم دارد و گزینه بسیار عالی برای افرادی است که مبتلا به تکرر ادرار و عدم آرامش اعصاب هستند.



پونه کوهی - دمنوش پونه کوهی یک درمان خانگی مناسب برای تکرر ادرار است. پونه کوهی یکی از گیاهان دارویی است که با خواص آنتی بیوتیکی و ضدعفونی کننده خود به راحتی سبب پاکسازی مجاری ادراری می شود. چنانچه دچار عفونت های ویروسی، قارچی یا باکتریایی سیستم ادراری شده اید، مصرف حداقل سه بار در روز از دمنوش پونه کوهی می تواند مشکل تکرر ادرار شما را رفع کند.



کلام آخر



تکرر ادرار به دلیل مثانه بیش فعال می تواند یک وضعیت چالش برانگیز و مخرب باشد. با این حال، درمان‌های خانگی و طبیعی متعددی وجود دارد که می‌تواند به مدیریت موثر علائم کمک کند. مشورت با یک متخصص طب سنتی برای تعیین مناسب ترین روش درمان ضروری است. 





 

Your Comment